Ska du övernatta?

Vi har precis fått klart med Good Morning Hotel i Västerås vars nya ledning erbjuder specialpriser enligt följande i samband med Classic motor marknad i november: Enkelrum: 800 kronorDubbelrum: 900 kronorTrebäddsrum: 1 000 kronor Uppge Classic motor marknad vid bokning.

Publicerat den
Kategoriserat som allmänt

Säljarna strömmar till

Nu har säljarna börjat anmäla sig till Classic motor Marknad i november. Redan innan inbjudan gått ut är nästan tio procent av platserna bokade. Redan nu vet vi att det kommer att finnas amerikanska bildelar, bilradio och mopeddelar på plats, men det kommer mer. Håll utkik här på sidan! Vi uppdaterar löpande.

Publicerat den
Kategoriserat som allmänt

Nyheter för säljare

Det blir en liten prisjustering i år med tanke på inflationen 😉 Så här blir de nya priserna: 1 säljplats (3×6 m), inkl 2 säljband: 800 kr 2 säljplatser (2x3x6 m), inkl 3 säljband: 1 500 kr 3 säljplatser (3x3x6 m), inkl 4 säljband: 2 300 kr 4 säljplatser(4x3x6 m), inkl 5 säljband: 3 100… Fortsätt läsa Nyheter för säljare

Publicerat den
Kategoriserat som allmänt

Tre månader kvar!

Om drygt tre månader är det dags igen och intresset verkar det inte vara något fel på. Vi har fått en del förfrågningar som vi nu efter avslutad semester ska ta hand om. Vi räknar med att under augusti få ut en inbjudan till er säljare som varit med tidigare . Det blir en del… Fortsätt läsa Tre månader kvar!

Publicerat den
Kategoriserat som allmänt

Tack alla som kom

Vi på Mowazet skulle vilja tacka alla säljare och besökare för en, ur vårt perspektiv, lyckad marknad. Drygt 3 100 personer passerade vändkorsen vid ingången till ABB Arena Syd. Många hade väntat på att köpa biljett redan från klockan 07:00 när kassorna öppnade. Vad handlade folk då? Ja, allt möjligt. Här ett axplock bland fynden.

Publicerat den
Kategoriserat som allmänt

Isfritt

Vi har blivit lovade att det ska vara isfritt i ABB Arena till den 26 mars. Biljettluckorna öppnar 07:00 och första insläpp i hallen är 08:00. Vi håller på till 15:00. Välkomna!

Publicerat den
Kategoriserat som allmänt

Klart att det blir marknad

Nu är det klart för Classic Motor Marknad i Västerås 26 mars. Vi kommer att skicka ut information under veckan till er som varit med tidigare och till er som anmält intresse. Håll utkik i era inkorgar och i era brevlådor. Vi ses i Västerås!

Publicerat den
Kategoriserat som allmänt

Ansökan är inlämnad

Vi ligger i startgroparna för att arrangera Classic Motor Marknad den 26 mars. Vi har preliminärbokat ABB Arena Syd och skickat ansökan till Polismyndigheten. Nu inväntar vi besked från dem. Vi följer noggrant utvecklingen av covid-19. Än har myndigheterna inte släppt på restriktionerna. Om reglerna inte ändras kommer det inte att gå att arrangera marknaden.… Fortsätt läsa Ansökan är inlämnad

Publicerat den
Kategoriserat som allmänt