Tack alla som kom

Vi på Mowazet skulle vilja tacka alla säljare och besökare för en, ur vårt perspektiv, lyckad marknad. Drygt 3 100 personer passerade vändkorsen vid ingången till ABB Arena Syd. Många hade väntat på att köpa biljett redan från klockan 07:00 när kassorna öppnade. Vad handlade folk då? Ja, allt möjligt. Här ett axplock bland fynden.

Isfritt

Vi har blivit lovade att det ska vara isfritt i ABB Arena till den 26 mars. Biljettluckorna öppnar 07:00 och första insläpp i hallen är 08:00. Vi håller på till 15:00. Välkomna!

Publicerat den
Kategoriserat som allmänt

Klart att det blir marknad

Nu är det klart för Classic Motor Marknad i Västerås 26 mars. Vi kommer att skicka ut information under veckan till er som varit med tidigare och till er som anmält intresse. Håll utkik i era inkorgar och i era brevlådor. Vi ses i Västerås!

Publicerat den
Kategoriserat som allmänt

Ansökan är inlämnad

Vi ligger i startgroparna för att arrangera Classic Motor Marknad den 26 mars. Vi har preliminärbokat ABB Arena Syd och skickat ansökan till Polismyndigheten. Nu inväntar vi besked från dem. Vi följer noggrant utvecklingen av covid-19. Än har myndigheterna inte släppt på restriktionerna. Om reglerna inte ändras kommer det inte att gå att arrangera marknaden.… Fortsätt läsa Ansökan är inlämnad

Publicerat den
Kategoriserat som allmänt